Guider

Guider av Travel Heroes

Travel Heroes erbjuder flera guider som är såväl nyttiga som roliga att ta till sig inför eller under resan. Våra guider kan vägleda resenären till allt från de bästa produkterna såsom solskydd och solglasögon till de bästa shoppingstråken och restaurangerna. Om du använder våra guider kommer du upptäcka att din resa blir både roligare och smidigare oavsett destination och tidpunkt för resan. Här nedan finner du flera intressanta guider!

Fem måste-ha appar inför resan

Utöver Travel Heroes egna applikation, finns flera utmärkta rese-appar tillgängliga för smartphones. Det kan handla om billiga flygbiljetter, kartor samt tips på sevärdheter, utflyktsmål och mycket annat. Dessa appar kommer att underlätta resan och göra att du enkelt smälter in i vilket scenario som helst var du än befinner dig i världen. Läs om de fem perfekta res-appar du inte vill vara utan här nedan!

1. Instabridge
Instabridge är ett måste för varje resenär som önskar vara uppkopplad under resan. Med denna app får du nämligen tillgång till gratis Wifi var du än befinner dig i världen, och du kan på så vis spara data och slippa dyra roaming kostnader. Genom Instabridge förblir du uppkopplad på andras wifi förutsatt att de gett sitt medgivande. Appen är kostnadsfri men finns dessvärre inte tillgänglig för nedladdning i alla länder.

2. Word Lens
Med Word Lens kan du enkelt översätta texter i bilder. Genom att fota av bilder med kameran, läser mobilen av vad som står och gör en automatisk översättning. Översättning är inte alltid korrekt, men ger en hum om vad texten handlar om. Appen fungerar även offline.

3. Field Trip
Field Trip är appen som förser resenären med unik information om sin omgivning, var du än befinner dig. Appen är hela tiden aktiv i bakgrunden och registrerar när man befinner sig i närheten av exempelvis en sevärdhet, utflyktsmål eller intressant byggnad. Appen kan även berätta om platser och upplevelser via ljud. Det går dessutom bra att dela med sig av sina upptäckter från appen via e-post och sociala medier.

4. Momondo
Den som är på jakt efter billiga flygbiljetter kommer ha stor nytta av denna app. Momondo ger nämligen användaren en snabb sammanfattning av alla tillgängliga flyg och hotell oavsett destination. Genom att skapa en egen profil, kan du spara preferenser och sökhistorik för att ytterligare underlätta sökandet. Momondo har dessutom flera roliga funktion inbyggda. Exempelvis kan man ringa in området man önskar bo i genom att rita direkt i appen. Momondo kommer därefter visa vad som finns till buds.

5. Wordly – A Wiki Voyage Offline Travel Guide
Genom Wordly får du tillgång till Wikitravel. Wikitravel är den ultimata reseguiden då den bland annat erbjuder parlörer på över 30 olika språk samt information och fakta om resemål, platser, sevärdheter och mycket annat. Wikitravel är den perfekt läsningen inför och under resan och finns tillgänglig för en kostnad av endast 22 kronor. Observera att reseguiden endast finns tillgänglig på engelska.

Hos Travel Heroes finner du flera guider